Home > Windows 10 > Acpi.sys 0x1e7f0

Acpi.sys 0x1e7f0

Contents

ASUS, please? Why do shampoo ingredient labels feature the the term "Aqua"? He recently put out a new beta and Maximus VIII works fine with it. Whatever i tried nothing helped : flashed bios on motherboard (asus z97-p), changed sata cables, disabled sound, lan and other devices in bios.

permalinkembedsavegive gold[–]iDesolate 1 point2 points3 points 1 year ago(7 children)Can you please tell me how you figured out which driver was faulty ? Before posting on our computer help forum, you must register. select the Power Management tab 5. Lardi, thank you for reporting how you solved the problem.

Acpi.sys 0x1e7f0

Sony Community ManagerSr. Join Forum | Login | Today's Posts | Tutorials | Windows 10 Forum | Windows 8 Forum Welcome to Windows 7 Forums. I feel that with ME v11.0.0.1194 the issue occurs not that often, but it's definitely still there. I didn't have this issue with 8.1.

But I haven't tried swaping energy save mode, it seems that it will work temporarily. Sure, he could just avoid installing AI, but issues like these really affect the trust in ASUS ability to fix their broken stuff. Just follow the instructions. Acpi.sys Driver Performance & Maintenance System Interrupts usage 3-4% of ramhi guys may you please help me to fix this..

My System Specs System Manufacturer/Model Number HP, Dell, Gateway, Toshiba - 4 laptops and 2 desktops OS Vista, Windows7, Mint Mate, Zorin, Windows 8 CPU from 1.6GHz Duo to i7 Monitor(s) Thanks to @ThePosey I tried to turn off Device Manager -> Network Adapters -> Intel(R) Ethernet Connection I217-LM. What I tested so far was: -Disabling Audio Controller. Asus's response is damn slow, I don't know they will fix it or not, since I have reported to them that AI Suite is not compatible with Windows 10 three weeks

Windows Mobile - dedicated to Windows Mobile OS and discussions about it. Acpi.sys Dpc Latency I also made this registry key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\ACPI\Parameters There I created a 32DWORD: "Attribute" with the hex value of "100" This was taken from a bug fix for WinXP and Server Then I researched the problem further and found out a solution: Network Connections -> Intel(R) Ethernet Connection I217-LM -> right click Properties -> Configure -> Power Management -> section Wake on Just put my PC to sleep than everything is normal again...

Acpi.sys Windows 10

Here is the post : https://rog.asus.com/forum/showthread.php?62006-Windows-10-AI-Suite-3 Bahz10-22-2015, 01:00 AMThanks to all of you for reporting this issue, our software dev team is already looking into this. if its experiencing interupts, then it is likely that the driver is using your hardware incorrectly. –Frank Thomas Apr 2 '13 at 19:35 Yes, I installed Intel chipset drivers Acpi.sys 0x1e7f0 MagicAndre1981 Members Profile Send Private Message Find Members Posts Add to Buddy List Moderator Group Joined: 08 January 2007 Location: Germany Status: Offline Points: 3274 Post Options Post Reply QuoteMagicAndre1981 Report Acpi.sys Windows 10 High Cpu Anyway, I downloaded the Windows 10 latest ISO image and did a clean installation, now I am in Windows 10 Version 1511.

ACPI.sys is a Microsoft signed file. Everything had been fine up until a few days ago. Windows Apps - dedicated to Windows10 UWP apps. Powered by vBulletin Version 4.2.2 Copyright © 2017 vBulletin Solutions, Inc. Acpi.sys Disable

Logged VeltasTopic StarterIntermediateThanked: 7 Certifications: List Computer: Specs Experience: Beginner OS: Linux variant Re: ACPI.sys' thread idles at 25% CPU usage « Reply #12 on: April 04, 2012, 12:37:22 PM » And I wonder how many people just have not noticed this problem, because on a multi-core system it's easy to overlook that 13% constant load, and I guess most users don't Edit: Actually, if I keep swapping a few more times it goes away until next reboot. I'm from China and I have contacted ASUS support about the problem, they say they will contact me within 48 hours, hope this will work.

And the tcpii.sys isseus are again also related to ACPI.sys You should consider to upgrade from Vista to Win7, because it gets longer support. Acpi.sys Latency Windows 10 Please try the request again. Also update all the drivers and BIOS to the latest version.

IntrudaH01-18-2016, 12:02 PMASUS just lost a sale.

Professional Products - General Digital Paper Catalyst Software Large Sensor Cameras Large Sensor Cameras - Announcements F5 & F55 F65 F3 FS700 FS100 FS7 XDCAM XDCAM - Adobe XDCAM - Announcements For more Details go to This article. The issue occurs both in win7 and win10. Acpi.sys Bsod yes, Intel ME is low enougn to cause an issue.

It was a combination of about 10% of total CPU being used by intel ethernet power savings stuff so disabled all that. And finally: It is done! My System Specs System Manufacturer/Model Number HP, Dell, Gateway, Toshiba - 4 laptops and 2 desktops OS Vista, Windows7, Mint Mate, Zorin, Windows 8 CPU from 1.6GHz Duo to i7 Monitor(s) Benny View Public Profile Find More Posts by Benny 22 Feb 2010 #14 whs Vista, Windows7, Mint Mate, Zorin, Windows 8 26,504 posts Florida in winter, Black Forest/Germany

Hoping for some sort of fix (rather than having to uninstall ai suite). After removing it and leaving optical drive place empty i got no CPU consumation by those 2 processes any more. 18th of May 2014 i still struggle with this issue.. I don't download any updates other than the ones listed as 'important' (exception is the Browser Choice Screen) as I've had bad experiences in the past with it, but I'm hoping dave2945 Members Profile Send Private Message Find Members Posts Add to Buddy List Newbie Joined: 20 January 2013 Status: Offline Points: 13 Post Options Post Reply Quotedave2945 Report Post Thanks(0)

All rights reserved.Newsletter|Contact Us|Privacy Statement|Terms of Use|Trademarks|Site Feedback ERROR The requested URL could not be retrieved The following error was encountered while trying to retrieve the URL: http://0.0.0.3/ Connection to 0.0.0.3 Woodmansee01-18-2016, 12:13 PMThis problem has drove me crazy. PCI Modem! (or maybe PCI slot)! I suggest to remove all unnecessary hardware first, and logon with Clean Boot to check if the same issue occurs.

One of my buddies was building a new rig, and I told him about this issue and the USB one while checking his build which used ASUS MB. A fix? Network adapter, IDE ATA/ATAPI controllers) but takes no effect. Mines only at 30mb lol permalinkembedsaveparent[–]Ugniusz09 0 points1 point2 points 1 year ago(3 children)Get riggidy rekt son!

I looked at task manager and it rather helpfully told me it was 'System', so I downloaded Process Explorer and had a look at the threads under system and the culprit